Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Älä ruoki sisäistä apinaasi

Eroon ahdistuksesta? Apua ahdistukseen ja stressin vähentämiseen tarjoilee Jennifer Shannonin Älä ruoki sisäistä apinaasi - osta omaksesi Lue.fi:stä!
Kirjailija: Jennifer Shannon, LMFT Alkuperäisteos:Don´t Feed The Monkey Mind Sidos:Pehmeäkantinen Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2019 Sivumäärä:208 Kustantaja:Scanria ISBN:978-952-5182-61-3
Hinta:

26,00 

Kuinka päästä eroon ahdistuksesta? 

Entisaikojen tietäjät kutsuivat ahdistunutta ihmismieltä apinaksi – apinaksi, joka kaiken aikaa pälpättää hyppien oksalta toiselle ja etsien loputtomasti turvaa erilaisilta uhilta. Jos kärsit huolestuneisuudesta tai ahdistuksesta, olet jo tullut tutuksi ”apinamielenlaadun” kanssa. Ja aivan kuten apina, saatat pyrkiä karttamaan asioita, joita pelkäät. Asioiden välttely – jota tässä kirjassa kutsutaan apinan ruokkimiseksi – ei kuitenkaan toimi! Usein sellainen saa itse asiassa aikaan vain entistä syvempää ahdistusta. Eikä se ole elämää!

Tämä ainutlaatuinen kirja tarjoaa lukijalle kognitiivis-behavioraalisen lähestymistavan, jonka avulla voi tunnistaa oman apinamielenlaatunsa, lakata ruokkimasta ahdistavia ajatuksia ja löytää kaipaamansa mielenrauhan. Pääset myös selvyyteen ydinpeloistasi ahdistuksesi taustalla ja havaitset, että ahdistavien asioiden etsiminen ja kohtaaminen voi itse asiassa murtaa sen kierteen, joka aiheuttaa huolta elämässäsi. Kun lopetat apinan ruokkimisen, ei ole olemassa rajoja sille, kuinka avaraksi elämäsi voi muodostua. Eikö olekin tullut jo aika panna piste ahdistuneisuudellesi?

”Jos haluat päästä eroon ahdistuksesta, parempaa opasta ei ole olemassa kuin Jennifer Shannonin Älä ruoki sisäistä apinaasi.”
– Reid Wilson, Kerrasta poikki: vapaaksi pakko-oireista ja rituaaleista -kirjan kirjoittaja

”Jennifer Shannon opettaa sinulle, kuinka muutat elämäsi hankkiutumalla eroon mielesi ’apinasta’.”
– Fil. toht. Dennis Greenberger, Mind Over Mood -kirjan kirjoittaja

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.