Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Eteenpäin epäonnistuminen

Kirjailija: John C. Maxwell Alkuperäisteos:Failling Forward Sidos:Pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2013 Sivumäärä:288 Kustantaja:Scanria Oy ISBN:978-952-5182-21-7
Hinta:

17,00 

Ovatko jotkut syntyneet saamaan kaiken haluamansa siinä missä toiset joutuvat kamppailemaan? Kutsuttakoon sitä vaikka tuuriksi, siunaukseksi tai Midaksen kosketukseksi. Missä piilee heidän menestyksensä todellinen syy? Onko se perhetaustassa, varakkuudessa, paremmissa tilaisuuksissa, korkeassa moraalissa vai helpossa lapsuudessa?

New York Timesin best seller -kirjailijalla John C. Maxwellilta löytyy tähän vastaus:

KESKINKERTAISTEN JA MENESTYVIEN IHMISTEN ERO ON SIINÄ, KUINKA HE MIELTÄVÄT EPÄONNISTUMISEN JA REAGOIVAT SIIHEN.

Monet ihmiset eivät ole koskaan valmistautuneet käsittelemään epäonnistumista. Maxwell kertoo, että jos olet sellainen kuin hän oli kouluopintojen päätyttyä, pelkäsit epäonnistumista, käsitit sen väärin ja juoksit sitä karkuun. Maxwell on kuitenkin onnistunut tekemään epäonnistumisesta ystävänsä, ja hän voi opettaa sinua toimimaan samoin.

John C. Maxwell on kansainvälisesti tunnettu johtajuuden asiantuntija, puhuja ja kirjailija, jonka kirjoja on myyty yli kaksitoista miljoonaa kappaletta. Hänen perustamansa organisaatiot ovat kouluttaneet yli miljoona johtajaa eri puolilla maailmaa.

”Tämän kirjan luettuasi et enää koskaan pelkää epäonnistumista!”

”Lämpimällä ja ystävällisellä tyylillään John Maxwell opettaa meille, että epäonnistumisiamme ja vastoinkäymisiämme voi ja tulee hyödyntää, jotta voisimme ”epäonnistua eteenpäin”. Sinun kannattaa käyttää tätä käsikirjana aina kun haluat ottaa virheistäsi opiksesi.”

 

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.