Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Ilmasto lämpenee – Maailmanloppu peruutettu

Kirjailija: Michael Shellenberger Alkuperäisteos: Sidos:Kovakantinen Suomentaja:Antti Lehtniemi Julkaisuvuosi:2021 Sivumäärä:427 Kustantaja:Reuna Oy ISBN:978-952-355-122-0
Hinta:

25,00 

Media toistaa hälyttäviä sanomia: ”Merkittävä ilmastoraportti kertoo suuren kriisin uhkaavan jo vuonna 2040”, ”Maailmanloppu tulee 12 vuoden kuluttua, ellemme saa ilmastonmuutosta hallintaan.” Extinction Rebellion -liikkeen (meillä Elokapina) perustaja Roger Hallam on sanonut, että lapsemme kuolevat 10–15 vuoden kuluessa.

Mutta ovatko asiat todella näin huonossa jamassa? Tämä kirja antaa toivoa: asiat ovat paljon paremmin kuin meille kerrotaan. Se ei tarkoita, ettei korjattavaa olisi. Päin vastoin, sitä on paljon. Mutta korjaukset pitää tehdä järkevästi ja tehokkaasti, jotta saadaan hyvinvointia, terveyttä, vaurautta ja tasa-arvoa.

Kirjoittaja Michael Shellenberger (s. 1971) on toiminut 30 vuotta luonnonsuojelijana ja matkustanut useissa kehitysmaissa. Hän on julkaissut energia- ja ympäristöasioista artikkeleita mm. suurissa sanomalehdissä. Hänet on kutsuttu IPCC:n seuraavan arviointiraportin referoijaksi.

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.