Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Islam ja suvaitsevaisuuden tulevaisuus

Islam ja suvaitsevaisuuden tulevaisuus
Kirjailija: Sam Harris & Maajid Nawaz Alkuperäisteos:Islam and The Future Of Tolerance Sidos:Pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2017 Sivumäärä:144 Kustantaja:Oy Scanria Ab ISBN:978-952-5182-45-3
Hinta:

16,00 

Islam ja suvaitsevaisuuden tulevaisuus -kirjassa Sam Harris ja Maajid Nawaz kutsuvat sinut mukaan äärimmäisen ajankohtaiseen keskusteluun: Onko islam rauhan vai sodan uskonto? Voiko sitä uudistaa? Miksi niin monet muslimit tuntevat vetoa ääriliikkeisiin? Mitä sellaiset sanat kuin islamismi, jihadismi ja fundamentalismi tarkoittavat nykypäivän maailmassa?

Paitsi, että tunnettu ateisti ja entinen muslimiradikaali ehtivät dialogin aikana analysoida asioita hämmästyttävän laajasti ja syvällisesti, erityisen merkille pantavaa on se, että keskustelu etenee maltillisesti ja kohteliaasti. Harris ja Nawaz ovat kyenneet saamaan aikaan jotakin aidosti uutta; he ottavat käsiteltäväkseen aiheen, joka on yksi aikamme polarisoituneimmista – ja ryhtyvät toimeen pelottomasti ja kokonaisvaltaisesti – ja saavuttavat edistystä.

Islam ja suvaitsevaisuuden tulevaisuus on julkaistu nimenomaan siksi, että kirja kävisi esimerkistä ja toimisi innoituksena laajemmalle keskustelulle. Maailmassa, jota repivät väärinkäsitykset ja väkivalta, Harris ja Nawaz osoittavat, kuinka kaksi ihmistä, joiden näkemykset ovat hyvin erilaiset, voivat saavuttaa yhteisen maaperän.

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.