Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Jeanin valinta – Koskettava elämäkerta ja rakkaustarina

Jeanin valinta (rakkaustarina) (eutanasia)
Kirjailija: Humphry, Derek Alkuperäisteos:Jean´s Way Sidos:Pehmeäkantinen Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2019 Sivumäärä:208 Kustantaja:Scanria ISBN:978-952-5182-59-0
Hinta:

23,00 

Eutanasia - Onko ihmisellä oikeus valita?

”-- harvinaislaatuinen ja ihmeellinen kirja – kirja toivosta ja rohkeudesta, kirja ihmisestä, joka käytti elämänsä lopun parhaalla mahdollisella tavalla omaksi ja toisten hyväksi, ihmisestä, joka sai kokea täyttymystä ja iloa elämänsä viimeisinä vuosina.”
– Daily Mail

Kaksikymmentä vuotta kestäneen tiiviin ja onnellisen avioliiton ja perhe-elämän jälkeen Jean Humphry saa kuulla sairastavansa syöpää. Kun sairaus alkaa pikkuhiljaa levitä, Jean ja hänen miehensä Derek tekevät yhdessä päätöksen: Jeanin elämä ei tule päättymään fyysiseen ja henkiseen kärsimysnäytelmään, vaan hän järjestää viimeiset päivänsä mieleisikseen ja kertoo läheisilleen sen, mikä väistämättä on edessä. Jeanin valinta on ainutkertainen henkilökohtainen dokumentti. Se on suurenmoisen ja kestävän rakkauden ylistys, jossa lukijalle paljastuu, kuinka aviopari oppii elämään kaikkialle levittäytyvän kuoleman uhan varjossa. Samalla se on liikuttava vetoomus: yksilöllä tulisi halutessaan olla oikeus valita, milloin ja millä tavoin hän kuolee.

Kirjailija Derek Huphry toimii eutanasian puolesta puhujana ympäri maailmaa.

”Todella hellä ja harvinainen rakkaustarina, joka koskettaa jokaista lukijaa.”
– Ed Orloff, San Francisco Examiner

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.