Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Mielenhakkerointi

Ahdistuksen hoitoon ja henkiseen hyvinvointiin auttaa Sir John Hargraven Mielenhakkerointi. Opi ottamaan oma mieli haltuun - osta kirja Lue.fi:stä!
Kirjailija: Sir John Hargrave Alkuperäisteos:Mindhacking Sidos:Pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2019 Sivumäärä:288 Kustantaja:Scanria ISBN:978-952-5182-60-6
Hinta:

28,00 

Muuta ajattelusi pysyvästi kolmessa viikossa

Oletko milloinkaan haaveillut siitä, että voisit uudelleenohjelmoida aivosi kuin konsanaan hakkeri tietokoneen? Tässä kolme askelta sisältävässä oppaassa kerrotaan, kuinka otat oman mielesi haltuusi ja hankkiudut eroon kielteisistä ajatuksista, tavoista ja ahdistuksista – kolmessa viikossa!

Kokenut kirjailija, koomikko, tietokonenörtti ja yrittäjä Sir John Hargrave oli koukussa huumeisiin, ahdistunut ja henkisesti huonossa kunnossa. Ratkaistuaan ”koodin”, jonka avulla hän kykeni saamaan potentiaalinsa kokonaisvaltaiseen ja tasapainoiseen käyttöön, hän onnistui kääntämään elämänsä kaikin puolin parempaan suuntaan. Mielenhakkeroinnissa Hargrave paljastaa menetelmän, jonka avulla hän onnistui kukistamaan kielteisyyden itsessään ja ratkomaan ongelmansa juuria myöten.

Kirja tarjoaa kolme viikkoa kestävän, selkeän ja kokonaisvaltaisen kolmiportaisen ohjelman, jonka avulla voit omaksua uusia ajatustottumuksia, joiden myötä elämänlaatusi paranee. Kirjan vaikutus perustuu kolmeen askeleeseen, joita toistetaan: analysointiin, mielikuvituksen käyttöön ja uudelleenohjelmointiin. Niiden avulla kykenet rikkomaan mielesi sisällä piilevät rajoitukset, jotka estävät sinussa olevaa potentiaalia vapautumasta.

Kun käsittelet aivojasi ikään kuin kyse olisi tietokoneesta ja otat Hargraven menetelmän haltuusi, voit saada ajattelussasi pysyviä muutoksia aikaan, mistä seuraa onnistumisia eri elämänalueilla.

”Mielenhakkerointia lukiessasi sinulle selviää, kuinka voit luoda ajattelusi uudelleen luodaksesi elämäsi uudelleen. Mahtava lukuelämys.”
– Steve Olsher, What Is Your WHAT? -bestsellerin kirjoittaja

”Kirja tarjoaa selkeän pohjapiirustuksen sille, kuinka voit kehittää itsessäsi myönteisiä ajattelutapoja.”
– Beth Buelow, The Introvert Entrepreneur -kirjan kirjoittaja

 

 

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.