Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Minä ja riippuvuus

Minä ja riippuvuus
Kirjailija: Craig Nakken Alkuperäisteos:Addictive Personality Sidos:Pokkari Suomentaja: Julkaisuvuosi:2015 Sivumäärä:160 Kustantaja:Scanria Oy ISBN:978-952-5182-34-7
Hinta:

21,00 

Minä ja riippuvuus opettaa ymmärtämään addiktiivista persoonallisuutta, riippuvuuden kehittymistä ja pakonomaista käyttäytymistä.

Craig Nakkenin teos on vahva ja osuva kuvaus riippuvuusprosessista – syistä, kehitysvaiheista ja seurauksista. Ensi painoksestaan lähtien teos on auttanut tuhansia ihmisiä ymmärtämään nyky-yhteiskunnan laajimmalle levinneimmän ja kalleimman sairauden syvyyttä ja mittasuhteita.

Aiemmin riippuvuus määriteltiin koskemaan pääasiallisesti alkoholia ja muita päihteitä. Craig Nakken menee kirjassaan syvemmälle. Hän tuo esiin tunne-elämän eristäytymisen, häpeän ja toivottomuuden,
jossa addiktit elävät. Nakken tarkastelee kuinka addiktiot alkavat ja etenevät, ja kuinka yhteiskuntamme kannustaa riippuvaiseen käytökseen.

Ilmestyessään Minä ja riippuvuus oli menestys. Nyt, kirjan uudessa painoksessa, Nakken kehittää ajatuksensa riippuvuudesta valmiiksi ja tarjoaa lisäksi uusinta tietoa toipumisesta, geneettisistä tekijöistä, mielenterveydellisistä näkökohdista sekä uusista tutkimustuloksista.

 

Craig Nakkenin Minä ja riippuvuus on addiktiota yleisellä tasolla käsittelevä kirja.
Kirjaa voivat perusopinnoissa ja jatko-opinnoissaan hyödyntää lääkärit,
päihdehuollon työntekijät, terveydenhuollon henkilökunta jne.
Kirja sopii mainiosti myös itseopiskeluun. 

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.