Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Narsistit lähelläsi – Tunnista ja toimi oikein

Narsistit lähelläsi - Mistä tunnistan narsistin?
Kirjailija: Burgo, Joseph Alkuperäisteos:The Narcissist You Know Sidos:pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2018 Sivumäärä:288 Kustantaja:Scanria ISBN:978-952-5182-53-8
Hinta:

23,00 

Selfiepakkomielteisessä kulttuurissamme jokainen meistä on jossakin määrin narsisti. On kuitenkin ihmisiä, joita voi pitää äärimmäisinä narsisteina
– yksilöinä, joiden itsekeskeisyys muodostaa jo uhan heille itselleen ja heitä lähellä oleville. Eivätkä he ole pelkästään ärsyttäviä, he voivat olla jopa vaarallisia.
Tunnistatko käytöksen ja persoonallisuuspiirteiden perusteella äärimmäisen narsistin? Osaatko toimia niin, että pärjäät heidän kanssaan?

Tämän kirjan luettuasi tunnistat ja osaat.

Fil.toht. Joseph Burgo opastaa kuinka tunnistat narsistisen käytöksen ja kuinka se vaikuttaa omaan psyykeesi. Opit myös toimimaan siten, että vältyt kaikkein inhottavimmilta loukkauksilta, ja reagoimaan niin, ettet provosoi narsistia lisää. Opit myös paljon itsestäsi. On hyvä tietää kuinka tunnistamme ja hillitsemme myös omia narsistisia taipumuksiamme, jotka häiritsevät elämäämme ja aiheuttavat hankaluuksia ihmissuhteissamme.

Burgo selvitää narsismin taustoja niin tavallisten ihmisten kuin julkisuudesta tuttujen henkilöiden tarinoiden avulla. Miten Steve Jobsista tuli kaikkitietävä narsisti? Mitkä asiat johtivat siihen että Michael Jacksonista tuli addiktoitunut narsisti.

 

”Mielenkiintoinen ja syvällinen kirja ongelmasta, joka hämmentää ja turhauttaa lähestulkoon jokaista meistä – kirja narsisteista ja narsistisesta persoonallisuushäiriöstä. Kun maailmalla aletaan laajemmin tajuta sitä, kuinka tärkeää on tulla toimeen narsistien kanssa, tämä kirja tulee olemaan yksi perusteoksista. Siinä kuvaillaan laajasti narsistisen käytöksen dynamiikkaa ja paljastetaan ilmiön taustalla vaikuttavia lapsuuden traumoja. Tri Burgo kehottaa samanaikaisesti varovaisuuteen ja empatiaan, mikä on tärkeää – sekä narsistien että heidät liiankin hyvin tuntevien ihmisten kannalta.”
– BILL EDDY, It’s All Your Fault at Work: Managing Narcissists and Other High-Conflict People -kirjan kirjoittaja

”Mahtava kirja! Tri Burgo on kirjoittanut erittäin helppolukuisen ja selkeän tutkimuksen äärimmäisistä narsisteista. Hän paljastaa toimivia strategioita, joiden avulla voi huolehtia oman tunne-elämänsä hyvinvoinnista sekä omanarvontunnostaan narsistin käyttäytyessä raivostuttavasti ja tuhoavasti. Suosittelen mielelläni tätä ajankohtaista ja tärkeää kirjaa.”
– SUSAN FORWARD, Miehet, jotka vihaavat naisia – naiset, jotka rakastavat heitä -kirjan kirjoittaja

”Mukaansatempaava ja superajankohtainen kirja! Joseph Burgo paljastaa äärimmäisen narsismin monet kasvot ja selostaa, kuinka heidän seurassaan voi säästyä ongelmilta.”
– SANDY HOTCHKISS, Miksi aina sinä?: narsismin seitsemän syntiä -kirjan kirjoittaja

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.