Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Onnellisuusetu

Onnellisuusetu on Shawn Achor bestseller-kirja, joka kertoo kuinka menestyt olemalla onnellinen.
Kirjailija: Shawn Achor Alkuperäisteos:The Happiness Advantage Sidos:pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2018 Sivumäärä:304 Kustantaja:Scanria ISBN:978-952-5182-57-6
Hinta:

27,00 

Bestseller-teos Onnellisuusetu antaa vinkit onnellisuuteen ja menestykseen.

Kaikkihan sen tietävät, että jos työskentelet ahkerasti, niin menestyt paremmin elämässäsi, ja jos menestyt paremmin elämässäsi, sinusta tulee onnellisempi, eikö vain?

Viimeaikaiset tutkimukset positiivisen psykologian alalla osoittavat, että asetelma on itse asiassa käänteinen: onnellisuus ruokkii menestystä eikä päinvastoin.

Työskenneltyään lukemattomien Fortune 500 -yritysten johtajien kanssa ja tehtyään yhden kaikkien aikojen kattavimmista onnellisuutta ja inhimillistä potentiaalia käsittelevistä tutkimuksista Harvard-luennoitsija Shawn Achor selittää, kuinka enenevän työtaakan, stressin ja kielteisyyden keskellä on mahdollista omaksua myönteisempi asenne ja ajattelutapa ja saavuttaa sen myötä kilpailuetu muihin nähden.

Onnellisuusetu -kirjan avulla sinun on mahdollista maksimoida potentiaalisi työelämässä, mutta kirjan avulla voit myös aikaansaada itsessäsi myönteisemmän asenteen, joka ulottuu kaikille elämänalueille.

”Achorin luennot perustuvat alalla nopeasti kasvavaan tutkimusaineistoon. Positiivisen psykologian piirissä korostetaan sinnikkyyden ja myönteisen asenteen omaksumista, jolloin ne leviävät myös ympäristöön.”
- Wall Street Journal

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.