Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Putin + Trump -kirjapaketti

Kirjailija: Alkuperäisteos: Sidos: Suomentaja: Julkaisuvuosi: Sivumäärä: Kustantaja: ISBN:
Hinta:

35,00 

TILAA NYT MOLEMMAT YHTEISHINTAAN
(huom. hintaan sis. toimituskulut)

Talvi lähestyy – Vladimir Putin ja vapaan maailman viholliset
(Garri Kasparov)

Vladimir Putinin – entisen KGB:n everstiluutnantin – valtaannousu Venäjän presidentiksi vuonna 1999 oli voimakas signaali siitä, että maa oli etääntymässä demokratiasta. Vallassa ollessaan – Yhdysvaltain ja muun maailman lepyttelypolitiikan suosiollisella avustuksella – Putinista on tullut paitsi diktaattori, myös kansainvälinen uhkatekijä.

Runsaine luonnonvaroineen, rikkauksineen ja ydinasearsenaaleineen Putin kykenee uhkaamaan maailmanlaajuisesti kansojen poliittista vapautta ja modernia maailmanjärjestystä. Putinin kasvatettua valtaansa hänen muodostamansa uhka on laajentunut maan rajojen sisäpuolelta sen naapurivaltioihin ja edelleen maailmanlaajuiseksi.

Äärimmäisen ajankohtaisessa kirjassaan shakkinero Garri Kasparov osoittaa, että Neuvostoliiton hajoaminen ei ollut päätepiste – sen yhteydessä vaihtui ainoastaan vuodenaika kylmän sodan sulaessa uudeksi kevääksi. Mutta nyt, vuosikausia länsimaissa vallinneen itsetyytyväisyyden ja arvostelukyvyttömyyden jälkeen, talvi on jälleen saapumassa yllemme.
Asiastaan vakuuttuneena ja kotimaansa parasta toivoen huippuälykäs Kasparov tuo Talvi lähestyy -kirjassaan vastaansanomattomasti ilmi sen, mikä Putin on miehiään: kaikkien näkyvillä piilotteleva eksistentiaalinen uhka.

 

Kun mikään ei riitä – Donald Trump ja menestyksen nälkä
(Michael D'Antonio)

Yksinoikeudella saatujen haastattelujen nojalla kirjailija D’Antonio paljastaa Trumpin onnistumiset ja epäonnistumiset, skandaalit ja voitot. Kuinka Trump on noussut nykyiseen asemaansa? Millainen ihminen Donald Trump oikeasti on? Röyhkimys, narri, vai bisnesnero?

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.