Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Somestrategia – opas yrittäjälle

Joanna Niinisen kirja somestrategia - opas yrittäjälle
Kirjailija: Joanna Niininen Alkuperäisteos: Sidos:kovakantinen Suomentaja: Julkaisuvuosi:2018 Sivumäärä:112 Kustantaja:e-Sollertis Oy ISBN:978-952-94-0675-3
Hinta:

47,00 

Somestrategia on yrityksen sosiaalisen median läsnäolon kulmakivi, joka auttaa keskittämään markkinoinnin harkittuihin toimenpiteisiin.  Kun tavoitteet ja mittarit on valittu, voidaan menestystä alkaa mittaamaan ammattimaisesti. Kirja tarjoaa työkirjamaiseen tapaan valmiita kysymyksiä ja vastausvaihtoehtoja yrityksen somestrategian luomiseksi.

Sosiaalinen media on tehnyt asiakkaan ja yrityksen välisestä viestinnästä vuoropuhelua. Ennen sosiaalista mediaa yritys viesti asiakkaalle esimerkiksi lehtimainoksella. Nyt kuluttajat keskustelevat sekä keskenään että yrityksien kanssa tuotteista ja palveluista. Jotta voit hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa, sinun täytyy mennä niihin kanaviin mukaan, joissa asiakkaasi jo ovat.

Somestrategia – opas yrittäjälle tarjoaa sinulle vinkit sosiaalisen median hyödyntämiseen tehokkaasti omassa yrityksessäsi.

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.