Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Voittajaksi urheilulajissa nimeltä bisnes

Mark Cuabanin kirja Voittajaksi urheilulajissa nimeltä bisnes kertoo, kuinka saada yritys kukoistamaan
Kirjailija: Mark Cuban Alkuperäisteos:HOW TO WIN AT THE SPORT OF BUSINESS Sidos:pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2017 Sivumäärä:96 Kustantaja:Oy Scanria Ab ISBN:9789525182484
Hinta:

17,00 

Mark Cuban - kuka, mistä ja miten?

LUKIJAT PÄÄSEVÄT AMMENTAMAAN MARK CUBANIN KOKEMUKSISTA JA BISNESÄLYSTÄ CUBANIN ENSIMMÄISESSÄ KIRJASSA VOITTAJAKSI URHEILULAJISSA NIMELTÄ BISNES.

Maailman rikkaimpiin yrittäjiin lukeutuva Mark Cuban on kerännyt ja päivittänyt materiaalia suositulta blogiltaan (”blog maverick”) ja laatinut materiaalista käsikirjan, jossa hän tarjoaa sisäpiirin tietoa siitä, kuinka tullaan kukoistavaksi yrittäjäksi. Cubanin tarina on huikaiseva ”ryysyistä rikkauksiin” -kertomus, jossa käy ilmi, kuinka hän uransa alkuaikoina myi maitojauhetta ovelta ovelle, nukkui sohvalla kavereidensa kämpässä, kuinka hän perusti ensimmäisen yrityksensä ja kuinka hänestä tuli lopulta miljardööri. Cubanin bisnesvinkit ovat yrittäjien kannalta inspiroivia, olivatpa nämä urallaan missä vaiheessa hyvänsä. Hänen ajatuksensa saattavat olla epäsovinnaisia, mutta hänen kohdallaan ne ovat toimineet, ja ne toimivat myös sinun kohdallasi.

Rohkeilla ja nerokkailla toimintatavoillaan niin liike-elämän, urheilun kuin ylipäätään elämän saralla Mark Cubanista on tullut yksi maailman rikkaimmista yrittäjistä. Kekseliäänä ja mediahuomion päälle ymmärtävänä Cubanista on tullut oman sukupolvensa yksi innovatiivisimmista, menestyneimmistä ja puhutuimmista bisnesneroista.


LUKIJOIDEN ARVOSTELUJA:

Lyhyehkö elämänkerta-tyyppinen kirja Cubanista. Nuoruuden kimppakämppäämisestä mielenkiintoinen matka maailman rikkaimpien miesten joukkoon. Lyhyitä blogikirjoitusjuttuja olisi voinut lukea enemmänkin. Cuban vaikuttaa aika erikoiselta ja tiukkasanaiselta tyypiltä. No onhan tämä sama kaveri heittänyt Donald Trumpillekin, ettei tämä ole miljardööri vaan HÄN on. 
- Jokunen

Tässäpä oli oiva kirja, jota voi suositella kaikille yrittäjille ja varsinkin yrittäjyydestä haaveilevalle. Napakoita ja selkeitä ohjeita.
- Sakari K.

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.