Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Woke – Opas yhteiskunnalliseen oikeudenmukaisuuteen

Kirjailija: Titania McGrath Alkuperäisteos:Woke - A Guide to Social Justice Sidos:pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2020 Sivumäärä:160 Kustantaja:Scanria ISBN:978-952-5182-65-1
Hinta:

20,90 

Titania McGrath paljastaa kirjassaan, kuinka jokainen voi kantaa kortensa kekoon yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden asiaa ajettaessa. Milleniaalien esikuvana Titania on saavuttanut ainutlaatuisen aseman, josta käsin hän kykenee avaamaan lukijoille usein hämmentäviksi koetut termit ja käsitteet, joista kolmannen vuosituhannen valveutuneisuus muodostuu.

Valveutuneisuus on itse asiassa helpompaa kuin monet ajattelevat. Titania korostaa, että kuka tahansa voi olla aktivisti. Riittää, kun liittää sateenkaarilipun Facebook-profiiliinsa tai ahdistaa nurkkaan jonkun ikäihmisen, joka ei ymmärrä, mitä ”ei-binäärinen” tarkoittaa. Tällöin on onnistunut tekemään maailmasta aiempaa paremman paikan. Sosiaalisessa mediassa voi tosiaankin osoittaa hyveellisyytensä tarvitsematta tehdä yhtikäs mitään.

Ajankohtainen ja asioiden ytimeen pureutuva Titanian opas auttaa sinua tulemaan juuri niin valveutuneeksi kuin alati muuttuvassa maailmassa on tarpeen. Ei-alentuvaan tyyliinsä Titania on halukas selittämään sinulle, miksi sinä olet väärässä kaikessa ja kuinka voit tulla enemmän hänen kaltaisekseen.

”Tuorein neronleimaus pitkät perinteet omaavan brittiläisen parodian historiassa.”
- Daily Express

”Riemastuttavan hauska - - valveutuneille tämän kirjan huumori ei avaudu, koska dogmaattisuus tappaa aina kaiken huumorin.”
- The Times

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.