Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Johtajuusmuutos

johtajuusmuutos
Kirjailija: Maxwell John C. Alkuperäisteos:Leadershift Sidos:pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2021 Sivumäärä:352 Kustantaja:Scanria ISBN:978-952-5182-69-9
Hinta:

29,90 

Johtajuusmuutos - menestysmentori John C. Maxwellin uutuus antaa täsmävinkit johtajuuteen

LOISTAAKSEEN NYKYISESSÄ ÄKISTI MUUTTUVASSA MAAILMASSA JOHTAJIEN ON OLTAVA KETTERIÄ JA SOPEUTUMISKYKYISIÄ – HEIDÄN ON OPITTAVA MUUTTUMAAN.

Kirjassaan Johtajuusmuutos: 11 olennaista muutosta, joihin johtajien on suostuttava johtajuusasiantuntija ja menestyskirjailija John C. Maxwell opettaa, kuinka voit jouduttaa uraasi nousemalla johtajuudessasi yhä uudelle tasolle. Maxwell tarjoaa lukijalle kyseisestä aiheesta pohjapiirustuksen kertomalla muutoksista, jotka hän on pitkän ja menestyksekkään uransa aikana käynyt läpi. Noihin muutoksiin lukeutuvat mm.

• kehitysmuutos yhdenmukaisuudesta monimuotoisuuteen
• voimavaramuutos varmistelusta luovuuteen
• muutos itsestä toisiin eli tikkaiden kapuajasta tikkaiden valmistajaksi
• muutos vaikutusvallan laajuudessa koulutetusta johtajasta muutosjohtajaksi

Kirjaan huolellisesti perehtymällä on mahdollista omaksua kyseiset muutokset ja toteuttaa niitä käytännössä. Ja muutoksen eturintamassa pysyy keskittymällä nopeuden lisäksi ajoitukseen ja innovatiivisuuteen sekä suostumalla muutoksiin jo siinä vaiheessa, kun ne eivät vielä ole välttämättömiä.

Voit muuttaa kurssiasi ja saavuttaa aseman, jossa näet edessäsi uusia ja jännittäviä päämääriä, jotka ovat saavutettavissa.

 

Lue myö muita Maxwellin kirjoja:
Eteenpäin epäonnistuminen
Testaa unelmasi
3 menestyksen avaintekijää

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.