Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Hunnusta vapautunut

Hunnusta vapautunut
Kirjailija: Yasmine Mohammed Alkuperäisteos:Unveiled - How Western Liberals Empower Radical Islam Sidos:pokkari Suomentaja:Risto Mikkonen Julkaisuvuosi:2020 Sivumäärä:288 Kustantaja:Scanria ISBN:978-952-5182-68-2
Hinta:

29,90 

Hunnusta vapautunut - Kuinka lännen liberaalit edesauttavat islamismin asiaa.

Liian harvat meistä tajuavat, että intomielinen islaminusko synnyttää sanomatonta julmuutta (sekä arkielämän pikkuseikkoihin takertuvaa kontrollifriikkiyttä), jonka pääasiallisia uhreja ovat muslimit itse. Etenkin musliminaiset. Yasmine Mohammedin riipaiseva, rohkea ja kauniisti kirjoittama kirja tuo tämän todellisuuden niin selkokielisesti ilmi, että sen kuvittelisi kääntävän jopa kaikkein harhaisimman hyvää tarkoittavan liberaalin pään.
Richard Dawkins, Jumalharha-kirjan kirjoittaja

Saudi-Arabiassa on naisia, jotka polttavat niqabinsa ja joutuvat vankilaan. Iranissa on naisia, jotka ripustavat kadulla hijabinsa kepin nokkaan ja heiluttelevat keppejä virkavaltaa uhmaten, ja heidät pidätetään. Länsimaissa hijabeissa komeilee Niken logo. Monet ajattelevat, että lännessä musliminaisten vaatetus lakkaa kuin taikaiskusta olemasta uskontoon sidottu ilmiö – että toisin kuin monissa muslimimaissa, länsimaissa niqabit, hijabit ja burkat eivät millään tavoin ilmennä naisten alisteista asemaa. Yasmine Mohammed paljastaa riipaisevassa elämäkerrassaan kyseisen ajattelun onttouden.

Yasmine Mohammed - selviytyjänainen

Yasmine Mohammed ajaa muslimienemmistöisissä maissa asuvien naisten, LGBT-yhteisöön kuuluvien ja uskonnollisten toisinajattelijoiden oikeuksia. Yasmine on perustanut Free Hearts Free Minds -järjestön, joka tarjoaa terapia-apua ex-muslimeille, jotka asuvat muslimimaissa – maissa, joissa valtion määräämä tuomio islaminuskosta luopumisesta on kuolemanrangaistus. Yasmine asuu Kanadassa kahden tyttärensä kanssa, joiden upeat hiukset saavat hulmuta vapaasti, ja perheeseen kuuluu myös kannustava aviomies, jolla ei ollut Yasminen kanssa naimisiin mennessään aavistustakaan siitä, mitä vuosien kuluttua olisi luvassa. Hunnusta vapautunut on Yasminen ensimmäinen kirja. Yasminesta löytyy lisää tietoa nettiosoitteesta www.YasmineMohammed.com.

 

Kaikkien niiden, jotka haluavat tietää, kuinka ihminen voi selvitä vastoinkäymisistään, tulee ehdottomasti lukea tämä kirja. Yasmine on yksi aikamme rohkeimmista ihmisistä. Hän on loistava esimerkki meistä jokaiselle.
Ayaan Hirsi Ali, Harhaoppinen-kirjan kirjoittaja

Yasmine Mohammed on hyvin rohkea nainen ja loistava esimerkki kaikille naisille, joita on pahoinpidelty ja hyväksikäytetty uskonnon tai kulttuurin varjolla. Yasminen tarina on samanaikaisesti traaginen ja mukaansatempaava. Hän on joutunut kestämään jotakin sellaista, mitä kenenkään ei tulisi kokea. Hänen tarinansa on samalla kertomus sitkeydestä ja rohkeudesta, sillä väkivalta ja hyväksikäyttö eivät ole milloinkaan puolusteltavissa.
Raheel Raza, Their Jihad, not my Jihad -kirjan kirjoittaja

 

KIINNOSTUITKO AIHEESTA?
Lue myös Hirsi Alin Harhaoppinen ja Sam Harrisin ja Maajid Nawazin dialogi Islam ja suvaitsevaisuuden tulevaisuus

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.