Lue.fi

Tilaa kirjat suoraan kustantajalta ja lue kiinnostavimmat uutiset

Ylätunniste - oikea reuna

Sekopää-paketti

Sekopää-paketti sisältää kolme koukuttavaa mielenterveydestä kertovaa kirjaa.
Kirjailija: Alkuperäisteos: Sidos: Suomentaja: Julkaisuvuosi: Sivumäärä: Kustantaja: ISBN:
Hinta:

Alkuperäinen hinta oli: 71,00 €.Nykyinen hinta on: 55,00 €.

SEKOPÄÄ-paketin kirjojen teemana on mielenterveys.

Paketti sisältää kolme kirjaa, jotka pureutuvat ihmismielen vinoutumiin. Kirjat auttavat myös ymmärtämään ihmisiä joilla mielenterveys rakoilee ja tukemaan heidän läheisiään.

Psykopaattikuiskaaja on johtavan tutkijan kirjoittama vangitseva kirja kriminaalipsykopaateista. Tohtori Kent A. Kiehl kertoo kirjassaan, kuinka psykopaatit tunnistaa oireista, joihin kuuluvat mm. patologinen valehtelu, empatian, syyllisyyden ja katumuksen puute, suuruudenhullu käsitys omasta itsestä, manipulointi ja kyvyttömyys ottaa vastuuta teoistaan. Mutta miksi psykopaatit käyttäytyvät niin kuin he käyttäytyvät? Johtuuko se ympäristöstä — siitä, kuinka heidät on kasvatettu — vai onko omantunnon puuttumisen taustalla perintötekijöitä? (norm. hinta 21 €)

Narsistit lähelläsi kirjassa fil.toht. Joseph Burgo opastaa kuinka tunnistat narsistisen käytöksen ja kuinka se vaikuttaa omaan psyykeesi. Opit myös toimimaan siten, että vältyt kaikkein inhottavimmilta loukkauksilta, ja reagoimaan niin, ettet provosoi narsistia lisää. Opit myös paljon itsestäsi. On hyvä tietää kuinka tunnistamme ja hillitsemme myös omia narsistisia taipumuksiamme, jotka häiritsevät elämäämme ja aiheuttavat hankaluuksia ihmissuhteissamme. (norm.hinta 23 €)

Sosiopaatti seinän takana teoksessa Martha Stout opettaa lukijaa tunnistamaan sosiopaatit ja suojautumaan sellaisilta, mikäli heitä sattuu omassa elämässä kohdalle – ja jotka saattavat olla jo aiheuttamassa kaaosta elämässäsi. (norm. hinta 23 €)

TILAA NYT KAIKKI KOLME YHTEISHINTAAN 55 €

 

Ostoskori

Copyright © Fendore Oy. Kaikki oikeudet pidetään.